top of page

Loopbaancoaching

“De coaching sessies van Franky hebben me echt geholpen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Het theoretisch kader zorgde voor een framework om mezelf te analyseren en bij te sturen. De vele real-life voorbeelden en tips & tricks hebben me geholpen om zaken in een beter perspectief te plaatsen. Daardoor kan ik vandaag beter omgaan met voorheen stressvolle situaties, en mezelf verder blijven ontwikkelen.“L.V.

bos Weg

Samen zoeken naar 'Werkgeluk in je job'

 

Meer dan ooit is dit de tijd om klaarheid te scheppen voor jezelf aangaande je carrière en je professionele perspectieven, weloverwogen en passend bij wie je bent.

In samenwerking met Innercompass bied ik loopbaanbegeleiding aan.


Programma ‘werkgeluk in je job‘

  1. Met de talent builder talententest peilen we naar jou talenten. Samen maken we de selectie van de competenties die jij in de etalage wil zetten.

  2. Welke competenties wil je ontwikkelen? Welke uitdagingen wil je aangaan? Welke projecten wil je realiseren? We zoeken het samen uit.

  3. Hoe geef jij zin aan je werk? Welke bijdrage wil jij leveren aan de maatschappij? Welke jobs passen daarbij?

  4. Welke werk(voor)waarden kies jij omdat ze jou gelukkig maken? In welk soort bedrijf voel jij je thuis? Hoe wil je dat collega’s met jou omgaan ?
     

Het resultaat? Een drietal jobs die bij jou passen. En de ideale start voor een praktijkonderzoek dat jou op het spoor zet van je ideale job. Wil je nadien gericht werken op bijvoorbeeld perfectionisme, grenzen stellen of sollicitatie skills? Met plezier!

Betaal met loopbaancheques.

Onze loopbaanbegeleiding is erkend door de VDAB. Je bent dus zeker van kwaliteit en betaalt met loopbaancheques. Per cheque krijg je 4u of 3u loopbaanbegeleiding. Jij betaalt 40 € per cheque.

Via de volgende link kan je nagaan wie in aanmerking komt voor loopbaancheques.

bottom of page