top of page

Business Mentoring

“Als zaakvoerder van een bedrijf is de balans werk/privé soms ver te zoeken. De laatste persoon waar je aandacht aan schenkt is jezelf. Daarnaast sta je als zaakvoerder vaak alleen. Via vrienden leerde ik Franky kennen tijdens woelige tijden in het bedrijf. De regelmatige gesprekken die ik met Franky voer, gaan in vele richtingen: van tips om om te gaan met stress tot de organisatie van ons verkoopsteam. Franky is voor mij geëvolueerd tot het klankbord, of de kritische spiegel die ik nodig had. Zijn ruime ervaring in het bedrijfsleven, en zijn persoonlijke ervaring met de impact van stress, maken van hem een ideale all-round coach.”
- Michel

New Growth

Ik kan vertrouuwen op een rijk gevulde carrière waarvan 20 jaar op het niveau van management team en executief niveau. 5 bedrijven (Welcome Pharmaceutical, Pietercil, Douwe Egberts, Henkel en Alpro), 8 bedrijfsculturen, 11 functies, 17 bazen en ervaring met een nauwe samenwerking in 5 landen, geven mij een stevige basis.

Mijn werkleven heeft mij de kans geboden om nagenoeg het ganse spectrum van de operationele kant van het bedrijf te ontdekken en onder de knie te krijgen. Met functies als trade marketing manager, supply chain director en vice-president marketing & innovatie heb ik ruime en sterke teams mogen aansturen zowel aan de supply chain kant als aan de marketing & sales kant. Uiteraard was de samenwerking met Finance, IT, HR en Legal een extra dimensie en verrijking. Ik ken de onderlinge spanningen in deze werkdomeinen en slaagde er telkens in bruggen te slaan en optimalisatie te vinden. Ik ervaarde de verschillen tussen familiebedrijven en Amerikaanse beursgenoteerde bedrijven. Weet wat werken bij een multinational en een kleiner lokaal bedrijf inhoudt.

Mijn coaching van managers op vandaag geeft me voeling met wat vandaag op de werkvloer gebeurt. Uiteraard hou ik eveneens de marktontwikkelingen bij op theoretisch vlak. Samen met mijn coachingervaring zoals hierboven beschreven kan ik als sparring partner ideaal meedenken, fungeren als sounding board en coachen op persoonlijke ontwikkeling.

bottom of page